Gå til sidens hovedinnhold

Nå er alt håp ute

Artikkelen er over 3 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I Tidens Krav fremstiller lederen i Kristiansund Arbeiderparti det endelige gravølet for Kristiansund Sykehus som Arbeiderpartiets sykehusløft.

Løftet som ble lansert av partileder Jonas Gahr Støre i Kristiansund mandag, består i å endre rammene for nye investeringslån fra 70 til 80 prosent. Det har den mest aktuelle konsekvens at finansieringen av nye Molde sykehus er over de store vanskelighetene som revisor John A. Ødegård beskrev i en artikkel i TK mandag.

Med dette utspillet fra partileder Jonas Gahr Støre er alt håp om å berge Kristiansund Sykehus ute. Jeg hadde tro på, i det minste håp om at Arbeiderpartiet, etter en maktovertakelse, ville reagere annerledes og finne en mer økonomisk, helsepolitisk og rettferdig ordning i sykehuskrisen for vår del av fylket.

Det håpet brast og da vil jeg beklage at jeg, i min tro på Arbeiderpartiet, kan ha forledet noen velgere til å stemme på Arbeiderpartiets liste ved dette valget. Denne troen er nå forduftet. Arbeiderpartiet har ved sitt siste utspill stilt seg i front for å redusere sykehustilbudet for en stor del av Nordmøres befolkning.

Jeg vil vokte meg vel for å komme med en ny anbefaling, bare konstatere at jeg bruker ikke Arbeiderpartiets liste ved dette valget.

Kommentarer til denne saken