Er et kontor på Tingvoll for lite framtidsrettet?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Åpent brev til Lars Steinar Ansnes, redaktør/daglig leder i Aura Avis.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Sitter ute på verandaen tirsdag kveld og speider utover den vakre Tingvollfjorden og ser kveldssola passere over Reinsfjellet samtidig som jeg leser Aura Avis på nett. Der har du redaktør akkurat lagt ut en ytring «Rett på nett» med overskriften «En gigantisk sentraliseringsbølge».

Du skriver at «vi» har de siste årene lært at alt er for smått her i landet, for lite robust, for stakkarslig, for lite framtidsrettet og for ineffektivt. Da slår det meg at du som redaktør i Aura Avis er i ferd med å utføre samme «gigantiske sentraliseringsbølge» for din bedrift.

Et lokalkontor for Aura Avis på Tingvoll er for lite robust, for stakkarslig, for lite framtidsrettet og for ineffektivt ... Du som redaktør ønsker å prioritere flere saker i Sunndal og færre i Tingvoll og vil da flytte over den eminente journalisten som betjener Tingvollkontoret til mer sentrale strøk, nemlig Sunndalsøra. Distriktet Tingvoll taper for storsamfunnet Sunndalsøra.

Din siste setning i ytringen lyder: «Hva blir det neste?» Mitt spørsmål til deg er: Blir det Aura Avis sitt lokalkontor på Tingvoll? Du Lars Steinar Ansnes sitter med «nøkkelen» her. Du kan bruke den til å låse kontordøra på Tingvoll og nedprioritere leserne i distriktet eller du kan stoppe den sentraliseringstanken. Tør du å nedprioritere Tingvoll når så mange småaviser sliter med opplagstallene?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken