«- Du er syk, Terje Sundsbø» ...

Av
DEL

LeserbrevJa, du leser riktig – men er det tilfelle? John A. Ødegård – kjent statsautorisert revisor i Kristiansund – påstår i alle fall det.

Jeg er – som de aller fleste av dere lesere har registrert – over middels interessert i sykehussaken. Jeg har servert flere leserinnlegg i TK, både alene og sammen med andre. Mine innlegg har ofte ført til stor aktivitet i kommentarfeltene. Det setter jeg pris på. Aller mest setter jeg pris på de saklige kommentarene fra personer som ikke er enige med meg. Det er det som skaper gode debatter. Skal en belyse problemer for å finne gode løsninger, er det viktig å få fram fakta og momenter av betydning.

Jeg er også blant de ivrige som kommenterer andres innlegg og artikler TK publiserer.

Det er trist når følelser tar overhånd i kommentarene. Ofte opplever jeg svar på mine kommentarer som er nedsettende og direkte ufine, med skjellsord og personangrep som hersketeknikk med håp om å få meg til å slutte å ytre meg. Slikt biter ikke på meg. For meg blir det bare en bekreftelse på at de som uttrykker seg slik, ikke har saklige motargumenter. Det «positive» er at det kun gjelder et fåtall – gjengangere.

Svært spesielt blir det når en høyt utdannet statsautorisert revisor føyer seg inn i rekken med følgende kommentar under Mary Helen Ødegård sin profil:

«Du er syk Terje Sundsbø. Min beste anbefaling er at du søker medisinskfaglig hjelp til å komme deg ut av blodtåka og prøver å få deg et anstendig liv. John A Ødegård»

Se: Foreslår stedlig ledelse av sykehusene for å se hva han svarte på, så kan du selv bedømme seriøsiteten.

Hva John A. Ødegård legger til grunn for sin diagnose av min tilstand, undres jeg over. Og hvilken sykdom jeg er rammet av, gir han heller ikke uttrykk for. Han er utdannet revisor, det fremgår av søk på Google, men jeg finner ikke noe om at han har medisinsk utdannelse.

En kan saktens stille spørsmålstegn ved seriøsiteten til statsautorisert revisor John A. Ødegård, når han i full offentlighet påstår at en av hans motdebattanter er syk og anbefaler han å søke medisinsk hjelp til å komme seg ut av blodtåka og prøve å få seg et anstendig liv.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags