Byen som ble lyst i bann

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevSkal vi endelig få oppleve at Kristiansund løser seg selv fra bannbullen som byen selvpålagt har ligget under siden desember 2014, og som har holdt flere innbyggere som gisler enn politikerne er klar over mens de har jobbet for egen prestisje og et hylekor?

Jeg dro et lettelsens sukk da jeg leste at et par av de politikerne som gikk inn for et fellessykehus uten adresse i 2012, endelig tar bladet fra munnen og innrømmer at SNR er en tapt sak for Nordmøre og Kristiansund.

Sykehussaken har ligget som et blytungt lokk over denne vakre byen, ulike politiske grupperinger har forsøkt å slå mynt og kron på å opprettholde konfeksjonsfabrikken der produksjonen av keiserens nye klær har pågått for fullt, og omsetningen har vært stor takket være keiserens hoff og Tidens Krav som, etter mitt syn, meget ukritisk har formidlet sitt syn på denne produksjonen av u(sann)synlige gevanter. 

Skal vi komme videre og virkelig virkeliggjøre denne vakre byen til kystens perle, og ikke minst gjøre den attraktiv for det omlandet som ligger rundt oss, ja, da må vi stikke stortåa i havstrømmene og erkjenne hvor vi befinner oss.

Når Jordahl og Ripnes kan, bør det være flere som kan. Jeg tror det er få som fortsatt tror på julenissen etter at Jordahl avslørte at han ikke finnes.

Er det noen som burde kunne snu trenden, legge ned konkursbedriften Keiserens Nye Klær, legge de gamle fillene bak seg og lede an i korstoget mot fortiden - for fremtiden, er det Jordahl og Ripnes. Dette vitner deres leserinnlegg om. Da løses byen fra bannbullen.

Og først da!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags