Undervurderer styreleder Ingve Theodorsen møringene?

Styreleder Ingve Theodorsen i Helse Møre og Romsdal.

Styreleder Ingve Theodorsen i Helse Møre og Romsdal.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Styrelederens uttalelse i Tidens Krav 2. mai om at fødesaken på Nordmøre ikke hadde betydning for at direktør Espen Remme måtte gå, framstår for gud og hvermann som et hjelpeløst forsøk på retorisk innpakning av en realitet.

Å si at det de siste ukers hendelser handler om ren økonomi må bety at han enten mangler evne til logisk tenkning, er ufølsom for den virkelige oppgaven han er satt til – eller er så fersk i retorikkens edle kunst at han feilvurderer publikum og derfor våger å servere slik platthet. 

Selvfølgelig skjønner hele befolkningen på Møre at dette er reinspikka løgn, og de skjønner at det er en skam at Helse Møre og Romsdal for tida lar fare kjerneverdier som ærlighet, klar tale og omsorg for de som trenger det mest.

Siden helsetjenester er en av de få gjenværende demokratiske rettigheter der folk ennå har rettigheter kan vi ikke vente at nordmøringene i særlig stor utstrekning vil slutte opp om Theodorsens foretak. Hans forkjærlighet for «ren økonomi» vil han møte igjen når han ser at store deler av befolkningen i hopetall søker til helseforetak med et verdisett helsetjenesten verdig. 

Ivar Blix

tidligere fulltids sykehuslege

Kristiansund

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags