Til H og Venstre i Kristiansund: – Ingen drøm, bare en utredning

«Drømmen om Trøndelag» handler ikke om en drøm, men en utredning, skriver Mette Grødahl.

«Drømmen om Trøndelag» handler ikke om en drøm, men en utredning, skriver Mette Grødahl.

Av
DEL

MeningerNæringslivet ønsker seg større kommuner, men innbyggerne i nabokommunene ønsker IKKE det. Er det så vanskelig å forstå eller er tvang et alternativ for Høyre og Venstre i Kristiansund ?

«Drømmen om Trøndelag» handler ikke om en drøm, men en utredning om endring som vil skape vekst og tilflytting, ikke nedgang som i dag. Vi er lei av evig fogderistrid og «neste gang», vi ønsker frisk luft uten å bruke energien på kamper og fordeling.

KNN sin rapport er heller mager om en går inn og leser rapporten. Hadde jeg vært medlem av KNN ville jeg ha spurt om hensikten (i og med at kommunesammenslåing ikke er tema på nåværende tidspunkt og med andre ord bortkastet energi) og hva denne rapporten kostet i forhold til nytten (for jeg regner med at den ikke er gratis).

Vedtok å jobbe videre med regiontilhørighet til Trøndelag

H og V i Kristiansund: Glem Trøndelag!

Hver gang jeg leser denne «frykten» for utredning av region, tenker jeg på sangen «Ka er du redd for» av Sigvart Dagsland.

Vi er en del av «gullkysten» som kommer til å være viktig for utvikling av havbruk i fremtiden. Hvorfor skal vi være delt ved Talgsjøen?

Er det Campus og opera- og kulturhus dere er bekymret for? Det blir selvfølgelig med i forhandlingene.

Kan ikke kommunene som ønsker en utredning nå få ro og gjøre jobben uten «støy» og ønske om å styre/legge premissene i prosessen. Spørsmålet om region vil ikke bli lagt «død» før denne prosessen er gjennomført på en skikkelig måte og fakta er vurdert.

Og dette har innbyggerne bestemt skal gjøres da de gikk til valgurnene i 2019.

Vi må slutte å stå med lua i hånden, vi er verdifulle på inntektssiden og bor i et veldig attraktivt område for framtiden!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags