Vesten bør forby politisk islam og dens moskeer

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette forkynnes i stormoskeen i Mekka, (muslimenes hellige by, en by som kun er tillatt for muslimer), norsk oversettelse av det som forkynnes: «Allah straff disse urettferdige kristne"- "Allah straff disse onde apostater" - "Allah ødelegg deres tro" - "Allah ødelegg deres veier" - "Allah dekk dem med sorg og ødeleggelse" - "Allah la dem lide av mange plager" - "Allah møt dem med smerte og sykdom" - "Må Allah avslutte deres liv i død og ødeleggelse" - "Og la deres død bli en plage" - "Allah la dem føle din vrede" - "Allah la dem dø under din straff" - "Ødelegg disse korrupte kristne" - "Allah straff disse kriminelle jøder».

Det står nok ikke stort bedre til i vestens moskeer. Mange imamer prater med to tunger, gir en versjon utenfor moskeen (til oss vantro), en annen i. En kjent islamsk doktrine er at en muslim har lov til å lyve (taqiyya - hellig løgn) for en vantro, dersom dette tjener islams/Allahs sak.

Jeanette fra organisasjonen Ex-Muslims of Norway uttaler: «Når en politiker som Sylvi Listhaug kritiserer en hatpredikant som taler med to tunger bør hun feires. Når hun undersøker konsekvenser i områder hatpredikanter har stor innflytelse, bør hun prises fremfor å bli mistenkeliggjort, latterliggjort og klandret for å gi nazister næring».

Utrolig at flesteparten av politikerne godtar dette hatet mot oss, fra den såkalte «fredens religion». Grunnen kan være lite eller ingen kunnskap, pluss en stor dose naivitet.

Den iranske forsvarsadvokaten og forfatteren Mohammad Mostafaei måtte rømme til Norge i 2010, årsaken var at han skrev kritisk om islam, og kom i konflikt med regimet. Mostafaei har blant annet reddet flere dødsdømte kvinner og barn. Han sier til Drammens Tidende: «Personlig blir jeg skremt når jeg ser at det bygges moskeer i Norge. Det får meg til å tenke på de groteske og urettferdige straffene muslimer i andre land blir utsatt for.»

Konsekvensen av å bygge moskeer kan med tiden bli at makt samles i moskeen, og derigjennom styrkes islams posisjon i norsk samfunnsliv. En av hovedgrunnene til at Iran ble en islamsk stat var at shahen (den iranske kongen) ga imamer tillatelse til å bygge moskeer i Iran. Vi må lære av Irans revolusjonshistorie og unngå at vi skrur tiden 1400 år tilbake.

I VG kan man lese: «Polakker vil heller droppe EU, enn å ta imot muslimske asylsøkere. Polen har sammen med Ungarn og Tsjekkia tirret på seg EU ved å nekte å ta imot asylsøkere fra muslimske land.»

Ifølge Dagbladet sier Østerrikes statsminister Sebastian Kurz at opptil 60 imamer skal utvises og at sju moskeer skal stenges. Kurz' henviser i sin kunngjøring «politisk islam» som begrunnelse.

Noen har heldigvis lært av historien. All ære til politikere som først og fremst tenker på eget folk. Ønsker «flyktningene» politisk islam og moskeer kan de dra tilbake til hjemlandet, eller til andre muslimske land. La de for all del ikke få ødelegge Norge og resten av Vesten, med sin medbrakte middelalderideologi. Politikerne må slutte å la seg forlede/lure av representanter for den såkalte fredens religion, og stoppe galskapen. Lytt til medlemmene i organisasjonen Ex-Muslims of Norway. Dette er personer med god kunnskap om, og som vet hva islam står for. Med andre ord, politisk ondskap (ispedd en liten prosent religion) satt i system. Ex-Muslims of Norway består av ateister, fritenkere, humanister, agnostikere og tidligere muslimer som tar et standpunkt for universelle rettigheter og sekularisme.

Arnt Ellingsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags