Integrering? Glem det

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevLørdag 4. august hadde TK meninger en artikkel som omhandlet storbyer og integrering. Det skrives at vi var gode på integrering tidligere, men at det nye er at den negative utviklingen i storbyene synes å ha akselerert.

Saken er vel den at politikerne i Norge har trodd at de var gode på integrering. Det lar seg ikke gjøre å integrere en fremmedkulturell gruppe mennesker som ikke ønsker å bli som oss vantro nordmenn/europeere. Det kommer bare så mye tydeligere fram, nå som de blir flere og flere. De verken kan eller vil la seg integrere, blant annet dokumentert i Hege Storhaugs bok «Islam - Den 11. landeplage». Dette er vel noe politikerne burde sett for flere år siden. 

Skulle vært nok å se til andre land som ligger langt framfor Norge angående fremmedkulturell innvandring. Sylvi Listhaug, Christian Tybring-Gjedde og Carl Ivar Hagen med flere har sett, skjønt det og advart, men de fleste politikere lærer visst aldri.

I storbyer i Europa finnes det flere titalls no-go-soner, hvor det er direkte farlig å bevege seg for oss vantro. Ambulansepersonell, brannmenn og politi blir angrepet med steiner og annen skyts når de må oppsøke disse områdene. Områdene (som de fremmedkulturelle ser på som sine egne), har også eget moralpoliti som blant annet passer på at kvinnene går riktig kledd (godt tildekket). Her ønskes egne lover og regler (islamske), og det ønskes ingen innblanding fra eventuelle lands myndigheter (dette er godt dokumentert i Storhaugs bok, og kan også vise til NRK Urix 8. mai 2016). Ingen tegn til integrering her, eller hva?

Avisen VG hadde en reisereportasje 4. august om halal-hotell i Tyrkia. VG har besøkt hotellet, og de har intervjuet flere muslimske kvinner fra Norge. Hotellet er fritt for svinekjøtt og alkohol, som er haram (forbudt). All mat er halal (lovlig). Kvinnene forteller at de har en egen badestrand bak et høyt gjerde, hvor det er forbudt for menn, samt gutter over 6 år. «Her kan vi ligge i bikini og sole oss, med håret utslått. Vi kan også bruke strandområdet som menn bruker, men da må vi bruke burkini (badedrakt som dekker både hår og kropp). På hotellet og området rundt må vi også være tildekket. Det er vakter som passer på at reglene blir fulgt. Her føler vi oss virkelig fri, ja her er det mye bedre enn i Norge», sier kvinnene. Patetisk reportasje av VG, som ikke stiller et eneste kritiskt spørsmål. Høres det ut som om disse «norske», muslimske kvinnene er integrert i landet de bor i?

Ingen land har klart å integrere muslimer med ideologien islam i bagasjen, så det kan naive norske politikere bare glemme. Redaksjonen i Bodøposten.no skriver 8. april: «Muslimsk parti vil gjøre Belgia til islamsk stat med sharialover. I valget i 2012 fikk det muslimske partiet «Islam» bare to representanter, men ved valget i 2018 stiller partiet med kandidater i hele 28 belgiske kommuner. Partiets mål er å gjøre Belgia til en islamsk stat med sharialover». Skremmende utsikter. Vil påstå at globalistene med flere, godt hjulpet av de etablerte mediene, har sviktet sitt folk og deres etterkommere ved å godta denne hodeløse innvandringen av fremmedkulturelle til Europa. Det Europa som våre forfedre har kjempet for, og bygd opp, er i ferd med å bli totalt ødelagt. Folk må våkne.

Politikerne, de hysteriske feministene og globalistene slåss om å ha det største hjertet for migrantene. Hjerte for eget folks sikkerhet, frihet og velferd er totalt fraværende. Slik flesteparten av politikerne framstår i dag, blir det å velge regjering, som å velge mellom pest eller kolera. Med andre ord, nesten like ille både på venstre- og høyresiden. Trist, skammelig og utilgivelig. 

Integrering? Glem det. Bruk hodet og stem fram de rette politikerne. Ansvaret er stort, så la ikke Europa bli som Midtøsten.

Arnt Ellingsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags