DAB-frustrasjon

- Det ble ingen glede å høre på radioen lengre, skriver innleggsforfatteren.

- Det ble ingen glede å høre på radioen lengre, skriver innleggsforfatteren. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi er en gubbegjeng som treffes på lørdag formiddag på Skarsøya grendahus til en formiddagskaffe. Vi drøfter mange viktige saker i Aure og i samfunnet for øvrig, vi kan også ta opp verdensproblemer som angår både Putin og Trump.

Sist lørdag kom det spørsmål om hvorfor reka er forsvunnet fra fjordene, er det oppdrettsnæringen som har skylda? Sterke meninger, men ingen enighet.

Så kom spørsmålet om hvordan det var for de som måtte søke om lån for 40-50 år siden, de som ikke hadde jord måtte stille bakerst i køen, flere eksempler ble nevnt.

Det som vi alle var skjønt enige om var at DAB-radioen som ble tredd nedover hodene på oss, var noe herk. Det ble ingen glede å høre på radioen lengre, den kunne bare virke i rykk og napp mange ganger. Før kunne vi kjøre bil og traktor og ha radioen som en god følgesvenn uansett hvor vi dro, nå er gleden med radioen borte, den er stort sett bare til irritasjon.

Da jeg var på biltur til Østlandet i sommer ville jeg prøve å få inn lokalsendingen fra Møre og Romsdal, men det var umulig, det var en av alle de mulighetene vi var lovet med DAB. Trodde lenge at det var min radio som ikke fungerte som den skulle, men når jeg får høre at den ene etter den andre har samme problemet da kan det ikke være hos oss problemet ligger.

Når vi er på tur, har vi gitt opp radiolyttingen, vi setter på en lydbok eller en cd med fin musikk i stedet. Innføringen av DAB med den markedsføringen som ble tredd nedover hodene på oss, var et stort bedrag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken