Vi reduserer ytelsene til innvandrere

Av
DEL
<div id='netboard-1'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('netboard-1'); }); </script> </div>

Les Tidens Krav i 5 uker for KUN 5 kr!

LeserbrevI løpet av våren legger FrP og regjeringen frem forslag til en rekke innstramninger i økonomiske ytelser til innvandrere. Det har lenge vært for lett å leve på norske trygdeytelser. Dette mener vi i Fremskrittspartiet at det må bli slutt på.

Vi fjerner flere særrettigheter for innvandrere, dette da vi mener det håpløst og skadelig at innvandrere har hatt bedre ytelser og ordninger enn nordmenn. Særrettigheter fjernes og vi krever at man må ha bodd og/eller arbeidet i Norge i flere år før man får tilgang på flere av ytelsene.

Vi sørger også for at flere ordninger blir behovsprøvet. Det vil føre til at kun de som virkelig trenger det vil få, og at alle de som kan og bør forsørge seg selv nå må gjøre det. Med unntak av de som har en slik alder eller helsetilstand at det ikke er realistisk.

Fremskrittspartiet har alltid ment at folk skal behandles likt og har alltid vært imot særordningene innvandrere har hatt. Norge skal ikke være et land som legger opp til at innvandrere kan velge å leve på velferdsordningene i stedet for å jobbe og bidra. Det er viktig å stille strengere krav, og forvente at innvandrere viser arbeidsdeltagelse.

Aktiv deltakelse i arbeidslivet er en viktig arena for integrering og trivsel for den enkelte, og det er dessuten en forutsetning for den langsiktige bærekraften for det norske velferdssystemet. Norge skal ikke være verdens sosialkontor.

Les saker fra din kommune

Her har vi samlet nyheter fra kommunene på Nordmøre:

Kristiansund, Aure, Averøy, Eide, Halsa, Gjemnes, Tingvoll, Smøla, Sunndal, Surnadal, Rindal.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags