Hvor er det blitt av rettssikkerheten?

Geir Nordli, medlem av Senterpartiet Kristiansund.

Geir Nordli, medlem av Senterpartiet Kristiansund.

Av
DEL

LeserbrevDet jeg tenker på er Giske-saken, og hvordan pressen og andre behandler sin nestformann, og hans familie som de har samarbeidet og vært venner av/med i årtier.

Giske har beklaget og lagt seg flat, men det er mange som roper korsfest! Verre enn om han hadde vært en voldsforbryter. Men det verste er at det konkluderes og ofres grunnleggende prinsipper i en rettsstat, uten tanke for Giske og hans familie.

Alle sider av saken må på bordet før det konkluderes. For meg blir dette prototypen på en dårlig ledelse, som ikke står opp for sine "arbeidere"! Er egen politisk vinning viktigere enn å la Giske få forsvare seg? Kun for å selv komme best mulig ut av saken?

Alle vet at Giske har vært sykemeldt i lang tid. Ikke alle er opptatt av sin gode venn og mennesket Giske? Og familien hans, som også er hardt rammet.

Jeg forsvarer ikke hva Giske eventuelt har gjort, men politiske partier kan da ikke ha sitt eget rettssystem utenfor det norske rettssystem! For meg personlig, virker det dessverre som om noen er mer opptatt av seg selv en å vise menneskelige hensyn.

Noen burde selvsagt stått opp for Giske, uavhengig av skyld etc. Giske ser ut til å være ofret i et maktspill og gjort totalt rettsløs, sykemeldt og dypt deprimert. Jeg blir oppriktig lei meg for alt Giskes venner og familie også må gjennomgå. Er det slik vi ønsker å ha det?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags