Nordmørskafeen – et populært sted for «operasvisker»

Av
DEL
<div id='netboard-1'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('netboard-1'); }); </script> </div>

KUN 99 kr for ALT på nett.

LeserbrevNok en gang var Nordmørskafeen stedet for å lytte til operasvisker. Og nok en gang var lokalet fylt til randen med folk – og med en god stemning.

Ble overrasket over at de i år hadde valgt et repertoar som ikke var bare opera, men ulike sangarter som blant annet inneholdt musikk av Grieg. Jeg liker Griegs musikk, men ikke under en forestilling hvor jeg forventer meg bare operasang.

Jeg håper at de til neste år igjen vil synge kun opera. Det er mye å ta av, og spesielt mange kjente svisker som passer godt inn på en uhøytidelig lørdags formiddag.

Et lite tips til driverne av Nordmørskafeen: I år som i tidligere år, er denne forestillingen fylt til randen med folk, slik at mange blir stående langs veggen. Kan være slitsomt for mange. Kan man til neste år sette inn noen små klappstoler som kan plasseres langs veggene?

Jeg vil rette en stor takk til driverne og personalet på denne kafeen som gir oss denne hyggestunden hvert år.  Byen trenger slike folk som stiller opp for musikkglade Kristiansundere og nordmøringer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags