Nordmørslista til besvær

Elisabeth Jørgenvåg, Nordmørslista.

Elisabeth Jørgenvåg, Nordmørslista.

Av
DEL

LeserbrevDet er noe herk med disse fogderilistene, Kristin Sørheim ... Det er vel fogderilistene som er problemet, ja! Noen som kommer og forstyrrer det politiske spillet og stiller spørsmål og krav om de fordelingene som skal tas. Det uforutsigbare uroelementet. Jeg har nok følt på den! Med til dels trakkasering og uthenging fra diverse representanter pga min tilhørighet i Nordmørslista. Men den står jeg av, det betyr ingen ting lenger. Jeg er kurert! Jeg velger å beholde min stolthet. 

Jeg har i løpet av de tre siste årene lært deg å kjenne, og du er en dyktig politiker, utrolig samvittighetsfull og effektiv. Flink til å manøvrere skuta og utnytte det politiske spillet. Vi har hatt mange gode drøftelser, og jeg har lært en god del både av deg og andre. Men jeg må bare skuffe deg, det er fortsatt behov for Nordmørslista. Beklager å måtte si det. Og for all del, du må gjerne mislike det, men det er nok av saker å ta tak i. Hadde ikke tenkt å gjøre rede for det her, men en viktig og velkjent sak er jo krav om utredning av Romsdalsaksen. Her har vi jo slettes ikke tenkt å dra inn årene og la saken passere uten motstand mot Møreaksen. Møreaksen er både for dyr, og gir heller ikke oss nordmøringer den nytten flere av oss ønsker å få ut av det gedigne luftslottet som de her forespeiler seg.

Så det blir nok flere «kamper» som må tas før vi trekker oss tilbake. Slik at dere «etablerte» får delta på «politisk aften» og samtidig slipper å drøfte parasittene som har hengt seg på den politiske debatten og lager bølger i vellinga! Som en av de få, er jo ikke vi (Nordmørslista) tatt inn i varmen til slike «store» begivenheter i fylket Møre og Romsdal! Den politiske «elite» håndplukker hvem som er velkommen. En kan i alle fall ikke skylde på fylkesadministrasjonen. De hadde pliktoppfyllende sendt e-postadresser til alle fylkestingsrepresentanter til Høyres stortingsrepresentant som sto for arrangementet i Molde den kvelden! 

Slike ting kunne du kanskje også nevnt i forbifarten når du først var ute for å snakke ned politiske motstandere, eller støttespillere om en heller vil ha en positiv vinkling! Seleksjon er et velkjent begrep for de aller fleste på Nordmøre, så også innenfor politikken! Det vises på alle arenaer. Populistisk bløff - ja kanskje flere har svin på skogen etter higen etter oppmerksomhet i alle sammenhenger? Hvem vet?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags