Gjemnes og Tingvoll er Nordmøre

Geir Nordli, Senterpartiet.

Geir Nordli, Senterpartiet.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevHva er det vi holder på med i Kristiansund? Hvorfor tilbyr vi ikke Gjemnes, Tingvoll og andre nordmørskommuner økonomisk og moralsk støtte, slik at de kan klare seg alene?

Flertallet av folket i våre nabokommuner har sagt de vil stå alene som kommuner. Ikke bli tvangssamenslått. Så la oss stå sammen uavhengig av kommunenavn!

Nordmøre er en region som må samarbeide om miljø, bærekraft, leveområder, næring og ikke minst vår felles kulturarv som stolte nordmøringer. Vi ønsker selvsagt alle en sterk byregion med Kristiansund, som byen for oss alle. Men la folket vårt i by og land få leve fritt på Nordmøre.

Vi på Nordmøre er lei av fogderistrid og stadige omkamper.

Geir Nordli

Ordfører Dahl og Molde må få leve sitt eget liv. Vi på Nordmøre er lei av fogderistrid og stadige omkamper. La oss ha fokus på det beste for Nordmøre.

La oss få leve i fred og fordragelighet, stå sammen på Nordmøre mot alle som vil tvinge kommuner til sammenslåing mot folkets vilje. Tvang skaper ikke samarbeid, gi oss nordmøringer tid til å samle oss om felles oppgaver! Gi Nordmøre tid til å bygge sin egen region! Ikke tving små kommuner til sammenslåing, med tvang og mindre og mindre økonomiske overføringer.

Vi er stolte nordmøringer som må hjelpe hverandre på tvers av kommunegrenser.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags