Nato og atomvåpen

Av
DEL

MeningerIngen får så mange av sine innlegg på trykk som Trygve Kvandset. Viser regimet i Tidens Krav velvilje overfor den gamle rabulist Kvandset fordi at han har blitt tannløs i sin kritikk av Makta? At han nå skriver slik Makta vil ha det?

Selv har jeg opplevd at 52 av mine innlegg har blitt sensurert bort siden forrige redaktørskifte.

Fra et intervju med Stoltenberg gir Kvandset inntrykk av at Stoltenberg er mot atomvåpen. Men her er Natos sjef lite troverdig.

Nato har tidligere brukt propagandafrasen om at så lenge atomvåpen finnes, så vil ikke Nato avskaffe sine atomvåpen. Andre har påpekt den noe komiske slutningen av dette: Nato har atomvåpen. Siden atomvåpen slik finnes, vil Nato ikke avskaffe sine atomvåpen.

En annen propagandafrase som Nato har brukt i flere år, sier: «Russland blir stadig mer selvhevdende». Men Nato kan ikke vise at Russland er blitt mer selvhevdende denne måned enn forrige, og for forrige måned kan de ikke vise at Russland var mer selvhevdende enn måneden forut, og slik fortsette måned for måned tilbake til da de begynte å bruke propagandafrasen. Hadde Nato sløyfet ordet «stadig», ville påstanden blitt lettere å forsvare, men Nato er blitt 70 år og kommet inn i senilitetens periode.

Hvis Stoltenberg hadde vært mot atomvåpen, kunne han ha støttet AUFs krav om at Norge skal underskrive avtalen mot atomvåpen. Det gjør han ikke.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags