Hva med en fordømmelse, Steinsvoll?

Av
DEL

LeserbrevMed tittel «Mange eldre er ingen katastrofe» har Mellvin Steinsvoll et innlegg i Tidens Krav (08.01.20).
Grunnen til at vi har mange eldre nordmenn i dag, er som Steinsvoll riktig påpeker, de høye fødselstallene etter krigen. Dette at det er blitt en såkalt «eldrebølge» i dag, er altså noe som alle kunne regnet ut. Da burde ikke dette komme som en plutselig overraskelse på noen, aller minst på våre myndigheter.

Men nå er det store utgifter i forbindelse med innvandring og integrering - flere summer er blitt fremsatt og fra en tidligere journalist i Finansavisen har det blitt fortalt at kostnadene ved innvandring og integrering er i størrelsen med Oljefondets bidrag til statsbudsjettet.

Våre myndigheter har påført landet en evigvarende utgift og i en slik situasjon finner myndigheter og media det opportunt å trekke frem denne «eldrebølgen» som den store økonomiske byrden i samfunnet.

De burde skamme seg!

At Mellvin Steinsvoll unnlater å nevne innvandring og integrering, er for såvidt forståelig, da han er leder av Pensjonistforbundet i Møre og Romsdal og som sådan snakker for sine medlemmer.

Men med denne stadige negative omtalen som denne «eldrebølgen» i virkeligheten er - burde det kanskje være på tide at Pensjonistforbundet regionalt og nasjonalt kom med en samlet fordømmelse av denne nedrakkingen av pensjonister som har bidratt til å bygge opp landet etter krigen og som har innbetalt til sin pensjon.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags