Selektivt busstilbud ved Fylkets flyplasser

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.18.februar tok jeg flyet til flotte Kvernberget og planla busskorrespondanse videre til Molde i forbindelse med vennetur. 

På flyplassen ventet jeg på 14:20-bussen med FRAM timeekspress mot Volda via Molde. Siden det ikke stod noen informasjon fra busselskapet på flyplassen, gikk jeg over timetabellen en ekstra gang på nett (http://www.rutebok.no/nriiisstatictables/tables/ruter/t/23-551.htm). På nettsidene oppdaget jeg at det står med liten skrift helt nederst på siden at bussen ikke stopper på Kvernberget selv om flyplassen er lagt inn som stopp i selve hovedtabellen.  Jeg anbefaler leserne å se den aktuelle tabellen og vurdere selv om dette kan misforstås, eller ikke. Det står videre med liten skrift at sjåføren må tilkalle drosje for de det gjelder. Jeg ringte telefonnummeret på tabellen, men kom ikke gjennom til noen sjåfør. 

Jeg måtte selv ringe, og betale, en drosje som heldigvis kom raskt og kjørte meg til Seivikakrysset for påstigning der. Jeg rakk bussen på minuttet. På vei til Molde la jeg forøvrig merke til at bussen kjørte nedom Molde lufthavn, selv om det ikke var noen som gikk på der.


At en buss som knytter hovedbyene i fylket sammen ikke stopper på den ene byens flyplass - selv om stoppet er lagt inn i tabell - finner jeg kritikkverdig. Jeg antar busselskapet vil endre praksis slik at alle passasjerer kan gå på bussen på Kvernberget uten å måtte kjøre og betale for drosje ut til hovedveien.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken