Halve sannheten eller total taushet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevHar inntrykk av at folk flest nøyer seg med NRK, TV 2, VG og Dagbladet når det gjelder nyheter, men fakta er at i disse mediene får du bare halve sannheten, og knapt nok det. Ofte blir ikke alvorlige hendelser nevnt, for å dekke over hvor mislykket det flerkulturelle eksperimentet egentlig er.

Dette er også en måte å føre folk bak lyset på. Hvis dere virkelig vil lese om tingenes tilstand i Norge og resten av Europa, bør dere lese alternative medier som Document.no, Rights.no, samt Resett.no. Må for all del ikke tro vrøvlet fra de fleste på venstresiden, om at dette er useriøse og rasistiske nettsteder. Har fulgt mediene i flere år (Resett siden oppstarten i fjor). Kan gå god for alle, ikke noe useriøst eller rasistiskt å finne der.

Gi de alternative media en sjanse, og se selv hvordan det egentlig står til i Europa. Riktig ille, og verre vil det bli, takket være et gedigent flertall av naive og tafatte politikere i over 40 år, samt mainstream media (etablerte medier) som svikter sin opplysningsplikt. Tror nok at en stor del av folket ser tegningen, og at det vil få følger til slutt. Noe må gjøres nå, mens det fortsatt er tid.

Arnt Ellingsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags