Boikott skifabrikken Fischer

- Stå på Therese, for vi støtter deg og er stolt over deg, skriver Åse Hvitsand Greger.

- Stå på Therese, for vi støtter deg og er stolt over deg, skriver Åse Hvitsand Greger. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVanligvis er jeg imot boikott, men ikke etter å ha hørt om denne fabrikanten som sikkert har tjent mye penger for å ha en så flott representant for sine produkter. De bør skamme seg, og vi bør slutte å handle deres produkter her i landet.

Tenk at de virkelig vil gå ut av den sponsoravtalen de har med henne. Bare for en leppekrem som viste seg å inneholde et stoff som sto på dopinglisten, og som heller ikke hadde noen effekt for hennes prestasjoner i skiløypa. Etter å ha sett hennes lepper på TV, kunne alle se at hun ikke hadde det bra med disse åpne sårene. Det skjønner alle som har hatt lignende plager.

Hun hadde oversett det som sto på pakningen, noe også hennes lege hadde gjort – og som de fleste av oss overser, Dette er jeg 100 prosent sikker på ikke var noe forsøk på å dope seg. Det dreide seg også om noen dager utenfor skisesongen.

Hun er en fantastiske flott jente som vi er i Norge er stolt over. Jeg og mange andre skammer oss over den behandlingen hun har fått. Hun blir behandlet nesten verre enn en drapsmann.

Jeg husker for noen år siden da hun var her i Kristiansund sammen med Norges beste skiløpere, var det hun og Øystein Pettersen som stilte opp etter løpet og ga autografer til barna som sto og ventet og gledet seg til dette. To flotte representanter for skisporten - og som aldri kommer med noen unnskyldninger om de gjør det dårlig, men alltid er like blid.

Skifabrikanten som behandler en så flott representant slik fortjener ikke noen støtte i fra det norske folk, så nå håper jeg at folket viser sin støtte til Johaug ved å ikke kjøpe produkter fra dette selskapet. De skviser henne ut ved å henvise til lovverket og kontrakt. Loven er både latterlig og urettferdig når den virker slik. Johaug har ikke dopet seg. Og alle eksperter sier at leppekremen ikke er prestasjonsfremmende.

Stå på Therese, for vi støtter deg og er stolt over deg. Du har vært et stort ideal, og vil alltid være det for det norske ungdommer.

Les saker fra din kommune

Her har vi samlet nyheter fra kommunene på Nordmøre:

Kristiansund, Aure, Averøy, Eide, Halsa, Gjemnes, Tingvoll, Smøla, Sunndal, Surnadal, Rindal.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags