Strømsløsing – bruk strømmen når man trenger den

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevHvorfor står gatelysene på over store områder når solen skinner nesten hele dagen?

Dette er sløsing med strømmen som vi skattebetalere til syvende og sist må betale for. Neas gir neppe strømmen gratis til Kristiansund kommune. Lysene i Karihola stod i hvert fall på fra kl 14.00 onsdag 12.9 til langt ut på dagen torsdag 13.9.

Har ofte sett dette skjer her i byen. Jeg ønsker en troverdig forklaring, gjerne i fra kommunens kommunikasjonssjef på hvorfor dette skjer gang etter gang. Men kom ikke med den forklaringen på at Neas må gjøre dette hver gang for å sjekke ut hvilke lyspærer som er gått i stykker. Med dagens teknologi, må det finnes metoder for å finne ut av dette?

Er også interessert i å vite hvem som betalte for strømmen som ble brukt av Kulturfabrikken da arrangerte konsertene med strømkrevende anlegg på Rådhusplassen. Torghandlerne må selv betale for sin strøm når de står der, så jeg forventer også at Kulturfabrikken betaler selv?

Videre ser jeg at flere av de offentlige byggene lar lysene stå på når solen skinner, spesielt på byens skoler. Så mitt råd til kommunen, er at man skal bruke strømmen når man har bruk den.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags