Stort nederlag

- Men det at jeg måtte til Molde for å bestille billetter, det var den største kamelen jeg noen gang har svelget, skriver Olav Furø

- Men det at jeg måtte til Molde for å bestille billetter, det var den største kamelen jeg noen gang har svelget, skriver Olav Furø

Av
DEL

LeserbrevBestemte meg for å spandere en tur til Kroatia på familien. Da vi ble ganske mange var det ikke mulig å bestille denne turen over nettet, så vi måtte kontakte et reisebyrå.

Som tenkt så gjort, jeg ringte et reisebyrå i Kristiansund, men fikk beskjed om at der måtte jeg bestille en time, da den som jobbet med dette var på jobb bare av og til. Jeg ble noe overrasket, men de tilbød seg å sette meg over til kontoret i Molde.

Ja, ja, tenkte jeg, jeg må vel svelge den kamelen da. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ikke til Molde mer etter sykehussaken. Ble i alle fall satt over og fikk en meget hyggelig dame på øret. Fikk presentert mine ønsker, og vips jeg ble atter en gang temmelig overrasket da det tok bare en times tid før turoppsettet plinget inn på mailen min.

Det at vi måtte reise fra Molde var noe jeg ikke var så veldig begeistret for, men det var ikke alternativ da det ikke er noen charterturer fra byen vår. Men det at jeg måtte til Molde for å bestille billetter, det var den største kamelen jeg noen gang har svelget.

Jeg har nå etter dette innsett én ting: Slå sammen hele Nordmøre og Romsdal til én kommune og la den få navnet Averøy, og bygg en stor felles internasjonal flyplass på Hendmyrene der den egentlig skulle ha ligget i dag. Det ser ikke ut som om vi klarer oss uten Molde likevel, så det er bare å starte opp prosessen.

Jeg stiller meg spørsmålet; hva er det egentlig som skjer i Norges fineste by, det er da snart ingenting igjen av tjenester en trenger av og til?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags