Sting-konserten: – En opplevelse jeg kommer til å bære med meg for resten av livet

- Jeg sto igjen lettere lamslått av en opplevelse jeg bare kunne drømme om, skriver Øisten Olsen.

- Jeg sto igjen lettere lamslått av en opplevelse jeg bare kunne drømme om, skriver Øisten Olsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det levner liten tvil om at jeg er Sting-fan. Og da jeg hørte at han skulle komme å opptre i Kristiansund (KRISTIANSUND?!), så måtte jeg klype meg i armen. Men billetter var bestemt kjøpt alt fra første sekund jeg innså at dette var en realitet!

Så kom nyheten om at han skulle turnere med Shaggy, og jeg som en god og halvpessimistisk nordmøring tenkte med ett; «Hva f...?!», men lot tvilen komme til gode, og holdt meg unna all Youtube og den slags, som kunne komme i skade for å gruslegge mine forventninger.

Så kom dagen. Etter et nydelig vorspiel på Slatlems Corner med ypperlig stemning, godt vær og KBK-spillere på plass sammen med oss, bar ferden ned til Arena Nordvest. Nå skulle det skje! Virkelig! Altså, jeg mener; Sting i Kristiansund?! Drømmer jeg dette? Nei, jeg gjorde visst ikke det.

Forventet oppvarmingsband, og tok derav oppstilling i køen for å kjøpe en duggfrisk øl. PANG! Der satte det i gang! og til min store forfjamselse var det selveste Sting og Shaggy som sto på scenen. Det svingte! Åh Gud, som det svingte!

Øl ble handlet raskt inn, og man trakk seg nærmere mot scenen. Til perfekt avstand for lyd og visuell opplevelse. Resten av konserten har jeg vanskelig for å beskrive, for jeg nøt, danset og sang hvert eneste sekund! Opplevde jeg virkelig dette? I Kristiansund?

Etter et par ekstranummer, mente Sting og Shaggy at nok var nok. Igjen sto jeg lettere lamslått av en opplevelse jeg bare kunne drømme om, da det plutselig prikket på skuldra mi. Ei random jente, jeg ikke kan minnes ha møtt før, sa; «Unnskyld? Du ...? Jeg har bare så lyst til å si en ting til deg». Ja da, som blodskeptisk til beinet nordmøring jeg er, så svarte jeg så høflig og spørrende jeg kunne; «jjjaaaa?» Hun sa noe omtrentlig som; «Du ... jeg må bare få takke deg. Din innlevelse løftet en allerede råbra konsertopplevelse et ekstra hakk for min del». Etterfulgt av en god klem, og jeg sto igjen forfjamset og tenkte; «Okei... hva skjedde nå?!».

For å komme til en ende; Takk alle sammen som har gjort det mulig for oss å få oppleve dette! Tusen, tusen takk! Og tusen tusen takk til alle involverte ved dagens arrangement! For min del ble dette en opplevelse jeg kommer til å bære med meg som noe godt for resten av livet. Tusen, tusen takk!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags