Jeg er ikke betalt kritiker i TK

Av
DEL

LeserbrevJeg leser i avisen 8. oktober at jeg får kritikk av en dame som heter Ingrid Hagedal. Hun kritiserer mitt leserinnlegg om en fantastisk utekonsert på Carolines plass i anledningen Symfoniorkesterets 100-årsjubileum. Dette fordi jeg ikke hadde skrevet om solisten Sigrid Vetleseter Bøe.

Dette var bare en forglemmelse. Jeg synes hun var fantastisk, særlig da hun sang «O Mio Babbino Caro» av Pucchini. Tusen takk for en flott sang, og jeg håper jeg får høre deg snart igjen.

På lørdagskvelden, like etter konserten – forfrossen og kald, men svært oppglødd etter en fantastisk ettermiddag/kveld, bestemte jeg meg for å skrive noen ord om konserten i TK. Med forfrosne fingre startet jeg med å lage lørdagsmaten samtidig som jeg skrev ned det jeg hadde opplevd. I første rekke om det fantastiske orkesteret som jeg forøvrig hører på flere ganger i året. Det ble en fantastisk opplevelse å høre orkesteret sammen med Frode. De passet sammen som hånd i hanske.

Dernest ble jeg svært imponert over hva danserne presterte under regnværet. Scenen var glatt og livsfarlig, og regnet sprutet på danserne og oppå scenen. Her kunne man risikere både fall og beinbrudd. Heldigvis behersket de dansen allikevel. Det var både grasiøst og flott å se på. Imponerende.

Mitt innlegg var ikke en betalt anmeldelse av en journalist, men et leserbrev fra en vanlig publikummer. Til Ingrid Hagedal og hennes venninne vil jeg si at jeg ikke har sett noen av dere skrive i TK om konserten, så har dere glemt å skrive om de alle andre medvirkende, eller er dere bare ute etter å ta meg for en forglemmelse? Jeg ville være positiv og skrive noen ord om en fantastisk opplevelse, og hadde ikke regnet med å bli kritisert av denne grunn.

Tusen takk til alle som medvirket til denne flotte opplevelsen en lørdags ettermiddag/kveld

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags