I Solskjær sine fotspor!

KBK–Vålerenga 2-0.

KBK–Vålerenga 2-0. Foto:

Av
DEL

LeserbrevLanghelgen 4.-8. april tok jeg med meg 21 ansatte fra Tromøy barnehageenhet til Kristiansund for å være turist i egen fødeby og se KBK–Vålerenga og besøke Karihola og Nordlandet barnehage.

Før turen hadde jeg spurt facebookgruppen «Du vet du er fra Kristiansund» om råd for turen og hatt kristiansundsquiz med blant annet KBK-sanger.

En god helg med besøk i de nye barnehagene var veldig bra. Omvisning på Kristiansund stadion med Frank Nilsson var fin oppvarming til søndagens kamp. På vei til byen fikk vi smake på Kranaskjærets gode drikke. Fredag kveld serverte Smia oss deilig mat. Lørdag sto Ole Tønder klar for å ta oss med ut til Grip i det nydelige været. Det var en vanvittig fin opplevelse, mammas sveler ble servert på hjemveien (nam, nam). Fishan ble så servert på kaia.

Kranaskjæret serverte deilig mat lørdagskvelden. Søndag tok Stian Edvardsen med oss rundt Atlanterhavsveien.

Så endelig skulle vi på kamp. Slatlem Corner varmet oss før KBK-kampen. En herlig kamp hvor personalet sto med Uglan og jublet så høyt de kunne med skjerf og luer. Boteco og quiz-utdeling ga oss en fin avslutning på søndagskvelden. Takk til Scandic, som tok vare på oss, måtte Odd Sigbjørn bli den neste ordføreren på Averøy!

Mandag evaluerte vi vår jobbing av ergonomi og pedagogikk før Stappebua ble siste stopp før flyet tok oss tilbake til Arendal. En herlig helg med gode opplevelser for fantastiske ansatte som spiller på laget for lidenskap. Nå blir det planlegging av ny barnehage som skal åpne i 2021. Takk for alle innspill, vi hadde en super helg. Så kan vi drømme om tur til Solskjærs Manchester neste gang.

Johnny Svensvik

Enhetsleder, Tromøy barnehageenhet

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags