God service ved renovasjonen på Hagelin

Det har blitt gratis å levere avfall på Hagelin etter nyttår.

Det har blitt gratis å levere avfall på Hagelin etter nyttår.

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tidligere kviet man seg da man skulle avhende søppel ved kommunens søppelfylling. Dette fordi man omtrent ble «ranet». Med en minstepris på 180-190 kroner mente nok de aller fleste at kostnadene var for høye. Det med god rett.

Fra 1.1.2020 ble det innført en ny ordning med nytt selskap. Dette til stor glede for byens innbyggere.

Sist fredag var jeg innom med litt søppel. Jeg kjørte inn på området. Der sto det 4–5 personer rundt om på området klare med å henvise til hvor den enkelte skulle kjøre.

Jeg hadde knapt parkert bilen før de ansatte var der for å hjelpe til. Ikke nok med at jeg raskt ble henvist til hvor jeg skulle kaste avfallet, men de hjalp også til med å tømme bilen for det jeg hadde. Dette gikk i rekordfart. I løpet av 3–4 minutter var alt tømt.

Dette synes jeg var en særdeles god og hyggelig kundebehandling. Jeg fikk en rask og god henvisning, de var svært vennlige, de var smilende og de var hjelpsomme.

Dette var en god opplevelse. Med denne nye ordningen og den gode servicen, tror jeg «sperren» mange har hatt for å avhende søppel på Hagelin nå vil bli borte. Jeg tror ikke man lenger vil se henslengt søppel som for eksempel store sofagrupper langs veiene lenger.

Ta godt vare på dem som jobber ved renovasjonen. Møt de med vennlighet, et smil og en hyggelig tone. Jeg kan nesten garantere at dere vil bli møtt av en hyggelig gjeng.

Vi alle liker å bli møtt med et smil og en munter tone. Også de som jobber ved renovasjonsetaten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken