Feil om to gamle saker

Asbjørn Jordahl.

Asbjørn Jordahl. Foto:

Av
DEL

LeserbrevI mitt innlegg om Kulturhuset skrev jeg at Geir Gerhard Greger kan mene hva han vil. Saken er ferdigbehandler og et vedtak er fattet. Vi venter nå bare på at staten skal bevilge sin del av finansieringen.

Her er Greger sitt leserbrev

At Greger kaller meg arrogant er til å leve med. Men det er ikke like hyggelig at han finner behov for å ramme meg med to gamle stridssaker. Det han skriver om byingeniørens nybygg er feil. Denne saken ble ikke forelagt byggekomiteen fordi rammen for bygget var på 3,7 millioner kroner som er langt under grensen  på 5 millioner kroner som kreves for at en byggesak skal forelegges  byggekomiteen. De disposisjoner som ble foretatt administrativt var ikke byggekomiteen kjent med og har selvsagt ikke noe ansvar for.

Når det gjelder rehabiliteringen av Festiviteten  ble kommunens utgifter 69,4 millioner kroner. Resten av utgiftene med å berge denne juvelen i Kristiansund ble dekket av staten i form av direkte tilskudd og refusjon av moms. Dette er et rimelig beløp for å forhindre totalt forfall eller vettløs utbygging av dette vakre og stilige bygget.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags