Dette prosjektet er et lys kristiansundere absolutt trenger nå

Av
DEL

MeningerTore Løvik har presentert et nytt storprosjekt for Kristiansund, et prosjekt som kan hjelpe mange vanskeligstilte ungdommer i byen vår. Dette prosjektet er et lys i det mørket som Kristiansund er på vei inn i igjen, med fattigdom og rusproblemer. Dette prosjektet er et lys kristiansundere absolutt trenger nå.

Les om KAK-prosjektet her.

For å kunne gjennomføre dette prosjektet trenger KAK litt hjelp, noe kommunen ikke er villige til å gi. Tore Løvik har spurt om å kunne låne lokalet Fløya Barnehage - som nå skal legges ned - bruker, men kommunen er mer interessert i å selge lokalet for å få litt ekstra cash i kassa. Dette kan ikke AUF stå og se på uten å gjøre noe. Vi tolererer ikke at kommunen skal prioritere kjappe penger over hele byens velferd og framtid. Vi tolererer ikke at et slik prosjekt blir ignorert for at en barnehagemillionær skal starte nok en privat barnehage. Vi tolererer ikke at dette prosjektet forsvinner for å gjøre plass til enda et treningssenter. Tore Løvik har vist gang på gang at hans veldedighetsprosjekter ikke har vært annet enn positive og effektive, og akkurat nå trenger Kristiansund mer godvilje enn penger.

Derfor går AUF Kristiansund nå ut og ber - nei, vi krever - at Arbeiderpartiet tar en aktiv stilling i dette prosjektet, og står fram for dette prosjektet i bystyret. Dette er et ekstremt viktig prosjekt for grasrota i Kristiansund. Arbeiderpartiet sier de skal representere og beskytte de mest utsatte individene i samfunnet, og nå er det på tide at de viser det.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags