Klimahysteriet

Av
DEL

LeserbrevArnt Ellingsens innlegg i Tidens Kravs «Meninger» - om at barn og ungdom brukes i et hensynsløst spill, er et viktig varsko i en klimadebatt som mangler proposjoner og som er basert på følelser og uforstand.

Politikere uten mulighet til å kunne kontrollere hva som egentlig er fakta hva gjelder klima og såkalt «menneskeskapt global oppvarming», godtar alt som kommer fra et politisk FN-opprettet Klimapanel (IPCC) der ekspertene diskuterer seg frem til konsensus, basert på tvilsomme klimamodeller og matematiske utregninger. Dette er et levebrød for disse klimaforskerne, og da er det ikke urimelig å anta at de neppe vil komme til andre konklusjoner enn det som sikrer dem en fortsatt grei jobb i IPCC.

Arnt Ellingsen viser til en rekke klimatiske forhold som ikke mennesker har hatt noen som helst innvirkning på. Det var vel disse klimaforskerne i IPCC skulle forsket på. Da hadde de muligens funnet ut at disse klimaforandringene vi har i dag bare er småtterier i forhold til tidligere tider.
Nå leser vi om barn som har klima-angst og som tror at kloden vil koke om vi ikke griper til drastiske tiltak.

Thunbergismen (oppkalt etter svenske Greta Thunberg) er blitt en farsott over hele den vestlige verden og i en andakt i NRK ble sågar Greta Thunberg betegnet som en profet?! Voksne politikere, som f.eks miljøvernminister Ola Elvestuen, må stå skolerett for barn som har enda mindre begrep om samfunnsøkonomi og klima og forsvare seg med at tiltak vil komme for å redusere den såkalte menneskeskapte globale oppvarmingen.

Våre politikere må prøve å opptre som voksne personer og spørre barn og ungdom om hva de er villig til å gi avkall på av goder. For det virker som både barn, ungdom og sågar mange voksne tror at de kan leve som de gjør nå, dersom tiltakene som dette klimahysteriet tvinger frem blir realisert.

Tror at mange på Nordmøre i disse dager i sommermåneden juli skulle ønsket litt av den såkalte klimaoppvarmingen nå.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags