Ingen fornuft i globalisme og klimaaktivisme

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Statsminister Erna Solberg jobber ikke for sitt folk, men for globalistene i FN og EU når hun kaller de nærmere 150.000 medlemmene i facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet» for et eneste stort sammensurium av klimafornektere, innvandringsmotstandere, anti-globalister og EU motstandere. Arrogant, nedlatende og et skikkelig spark til egen befolkning fra statsministeren.

Milliarder av kroner skal brukes for å stanse en global oppvarming på 2 grader, høyst sannsynlig helt bortkastet, da det ikke er bevist at CO2 har noen som helst innvirkning på klimaet. Solberg er 99,9 % sikker på at klimaendringene er menneskeskapte, hva nå enn denne skråsikkerheten kommer fra. Det finnes ca. 0,04 % CO2 i atmosfæren, og av dette er kun 4% utslipp fra mennesker. Det vil si 0,0016%. Da er det lite realistisk og veldig arrogant å påstå at klimaendringene er menneskeskapte.

Solberg bør forstå at man ikke er klimafornekter fordi en ikke tror at klimaendringene er menneskeskapte. Klimaendringer har det selvfølgelig vært flere ganger i løpet av milliarder år, og det vil det nok fortsette med til evig tid, uten at vi mennesker kan gjøre noe fra eller til.

Vi må for all del ikke være naive når det gjelder innvandring, spesielt ikke når det er snakk om personer som hater våre vestlige verdier, og ønsker å leve etter islam og sharialover. Som kommunalminister i 2003 ville Erna Solberg innføre et muslimsk shariaråd. Kunnskapsløst, naivt og lite betryggende av nåværende statsminister.

Vil minne om at det norske folk stemte nei til EU både i 1972 og i 94. Ikke alle ønsker å la seg styre av en elite i Brussel, Solberg, noe Storbritannias utmeldelse av EU er et godt bevis på. Glem heller ikke at det er stor misnøye i flere EU-land mot dikteringen fra Brussel, noe den politiske dreiingen mot nasjonalistiske partier tydelig viser.

Den som først får svi for denne, etter min mening vanvittige politikken angående en hodeløs innvandring av fremmedkulturelle, samt et like hodeløst klimahysteri fra personer som mener de vet best , er den som har minst å rutte med, siden vil vi alle få svi. Lite trolig at de skjønner det selv, men det finnes ingen fornuft i globalisme og klimaaktivisme. Det fører kun til rasering av alt som er kjempet for, og bygget opp gjennom generasjoner.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken