«Den norske kirke – en branntomt ...»

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev«Den norske kirke er en branntomt. Det er bare å kondolere - og starte å feie opp restene!» Mazyar Keshvari, som har sagt dette, ble sitert i Nyhetsmorgen rett før 08.30 på NRK radio P2 15.mai. Undertegnede som har sagt at Den norske lutherske kirke er i ferd med å gå i oppløsning, våknet med et rykk av morgendruntigen ved nattbordradioen. Her smalt det rene ord for pengene – uten atterhald!

Keshvari ble sitert i forbindelse med at en del norske godfjotter nå vil gi bort 2.-dagene i kirkefestene til kvinnebegelsen, muslimene og andre «verdig trengende». Forslaget kommer fra Norsk kristelig studentforbund, og følges opp av den aldri hvilende prest Gelius som vil ha avskaffelse av 2.-dagene.

Jeg gikk rett på Google for å få vite mer om Mazyar Keshvari. Navnet har jo passert øret ofte, men uten at en har merket seg så mye med det. Han er født i Teheran, og kom 5 år gammel som flyktning til Norge. Han har allerede en lang fartstid både som lokalpolitiker i Oslo og som Siv Jensens varamann på Stortinget – siden 2013.

Man må komme utenfra for å tørre å være så klar i talen om Den norske lutherske kirke som Keshvari var på dette punktet. Bravo, Keshvari! Jeg håper det var flere som rykket til! Det norske prektighetsbehovet trenger å bli satt på plass av og til!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags