Takk til Tidens Krav og KBK

- Spesielt mye omtale blir det når avisene kommer ut i en region hvor man har et eliteserielag, skriver innleggsforfatteren.

- Spesielt mye omtale blir det når avisene kommer ut i en region hvor man har et eliteserielag, skriver innleggsforfatteren.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kristiansund Ballklubb gleder mange mennesker på Normøre og i landet for øvrig. Jeg blir i godt humør når jeg leser i avisen om KBK, men andre klager over at det blir for mye fotball.

Når TK velger å bruke flere sider i uken på fotball er det selvfølgelig fordi markedsundersøkelser viser at dette er stoff som svært mange av avisens abonnenter liker å lese.

Slik er det i alle landets aviser, og spesielt mye omtale blir det når avisene kommer ut i en region hvor man har et eliteserielag. De siste seks ukene har Tidens Krav skrevet 39 artikler som omhandler KBK, det vil si cirka en sak per dag.

Samtidig har Drammens Tidende hatt 42 artikler om Strømsgodset, Asker og Bærums Budstikke omtalte eliteserielaget Stabæk 47 ganger. Adresseavisen har funnet plass for 44 store og små artikler om Rosenborg de siste seks ukene.

Fortsett som dere gjør, Tidens Krav, skriv mye om KBK. Da viser dere ansvar for en viktig og positiv utvikling i regionen, og dere gleder titusenvis av nordmøringer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken