Uten innvandring stopper Norge

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevInnvandringen til Norge begynte på 1970-tallet, hovedsakelig fra Pakistan. De som kom den gangen, var verken flykninger eller asylsøkere, men folk som ble bedt om å komme på grunn av mangel på arbeidskraft.

Det hører med til historien at den daværende arbeiderpartiregjeringen fikk panikk i 1975 på grunn av den sterke tilstrømmingen fra øst, og innførte innvandringstopp. Nåtidens Arbeiderparti har tilpasset seg godt Frps polittikk, sammen med Høyre og Senterpartiet.

I dag er tallet på innvandrere 746.700, som utgjør 14,1 prosent av folketallet i landet. Av det samlede antallet er cirka 350.000 fra vestlige land, mens cirka 8 prosent er fra land utenfor. Stiller du med andre ord opp 100 personer på en rekke, er bare åtte personer innvandrere fra land utenfor Vesten; halvparten fra Afrika og halvparten fra Asia. Dette er altså det de mest ekstreme innvandringsmotstanderne kaller en trussel mot den hvite rase i Norge.

Hva ville skjedd hvis det ikke hadde kommet innvandrere til Norge? Med en fødselsrate i den etnisk norske delen av befolkningen på 1,6 ville vi fortsatt hatt en befolkning på cirka 4 millioner, og den ville ha vært gradvis synkende. Japan, som er et av de få industrialiserte  land uten innvandring, er et eksempel på hvordan det ville ha gått. Med en fødselrate på 1,4 og en sterkt aldrende befolkning, er landet i ferd med å få store problemer og vil få en befolkning om noen tiår som synker fra 120 millioner til under 100 millioner.

Et annet eksempel er Ungarn. Med en innvandrerbefolkning på 0,4 prosent,har Viktor Urban og hans partifeller klart å skremme innbyggerne til en ny valgseier. Landet har en fødselrate på 1,4 og befolkningen krymper sakte, men sikkert.

Hva ville skjedd om alle innvandrerne hadde lagt ned arbeidet samtidig i en måned? Ingen rengjørere, ingen til å kjøre taxi og buss, ingen helsearbeidere eller bygningsarbeidere og en bråte andre yrker, på jobb. Samfunnsmaskineriet hadde kollapset etter kort tid.

Norsk fiskeindustri hadde ikke eksistert uten de 70 prosent utlendinger som holder industrien i gang, og jordbærdyrkerne hadde måttet la avlingen råtne på rot. Det har ikke vært problemfritt  å integrere mennesker fra mange ulike kulturer, men den listhaugianske retorikken omtaler innvandrerne som utelukket et problem og ikke som mennesker vi alle er avhengige  av.

Nordmenn er kanskje ikke så negative til innvandring som en ofte får inntrykk av. Fremskrittspartiet står forholdsvis svakt i innvandrerbyen Oslo. Mange lokalsamfunn rundt omkring i landet slår ring rundt asylsøkerne sine, og på flere steder demonstrerer folk mot nedleggelse av asylmottak.

Vi som bor i dette landet er alle etterkommere av innvandrere. Forskere har også funnet ut at de første  som kom til Norge etter istiden,var like brune i huden som folk fra Pakistan og India, så rasisme skulle det ikke vært grunnlag for.

Uten innvandrere stopper Norge!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags