Avmaktens språk

Av
DEL

LeserbrevStortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen har sammen med vararepresentant til Stortinget, Jan Steinar Engeli Johansen, et kraftig innlegg i TK 4/12. Formen på innlegget er så gymnasialt kjekkasaktig at man kunne mistenke representantene for å ha forfrisket seg på skattebetalernes regning, om man ikke visste bedre.

Vi kan ikke se på alle påstandene her, men den generelle tonen fortjener en kort kommentar. Underteksten i hele innlegget at det er «sosialistene i SV, Rødt og Arbeiderpartiet» som hindrer privatisering av eldreomsorgen. Det er de slemme andre som har skylda! Men Frp er et statsbærende parti på 6. året nå! Det er ikke «de andre» som sitter i posisjon, og hindrer gode forslag. Det er Frp som sitter ved rattet! Når har dere foreslått å privatisere eldreomsorgen og dekke utgiftene direkte over statsbudsjettet? Kan dere snart ta ansvar for det som skjer eller ikke skjer?

Svaret får vi altså fra Bruun-Gundersen og Engeli Johansen. For selv når avmakten får makt, så klager den på de andre. Dette er makt uten ansvarsevne, misnøye som livsstil, klagesang som naturlig språk. Det er SV, eller Hareide, eller været eller Støre som har skylda. For noen må jo ta ansvar for det vi ikke får til.

Valgfrihet bør også gjelde i eldreomsorgen 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags