Den belastende eldrebølgen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSjokkert sitter jeg igjen etter å ha hørt varaordføreren i Kristiansund uttale seg om den belastende eldrebølgen som ødelegger byens budsjetter! Ja, fy skamme seg foreldrene våre som i fredsrusen i 1945 satte igang å få barn. Disse foreldrene som var med å bygge opp denne byen og som fikk barn som kom tidlig ut i arbeid og de fleste av oss har arbeidet til pensjonsalder.

Vi hadde kortere ferier, korte fødselspermisjoner. Mange av oss sluttet å jobbe for å være hjemme med barna mens de var små. Bare noen få fikk barnehageplass.

Barnetrygden var 41 kroner da jeg fikk mitt første barn i 1971. Men nå har disse barna våre, de fleste med god utdannelse også vært ute i arbeid og bidratt til samfunnet i over 20 år.

Skam dere. Ikke kall oss en belastning. Ingen vil være til byrde for verken samfunn eller familie. Men livet er slik at sykdom og alderdom innhenter oss, og da har vi rett på hjelp og trygghet. Om noen år er det dere som styrer nå i 70-80-årene. Vil dere kalles en belastning for samfunnet?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags