Svar til Gaustad om Eide-rådmannen

Eide-ordfører Egil Strand (til venstre) og rådmann Ole Bjørn Moen.

Eide-ordfører Egil Strand (til venstre) og rådmann Ole Bjørn Moen.

Av
DEL

LeserbrevViser til leserinnlegg fra Kolbjørn Gaustad i TK 6/9 der han framsetter påstander rettet mot rådmannen som tenderer til offentlig mobbing, etter min mening.

At vår rådmann er hevngjerrig og at Kolbjørn Gaustad avslutter sitt innlegg med at «trøsten må være at vi slipper han etter 2020» er så grovt at jeg tar på det sterkeste avstand fra uttalelsen. Kolbjørn Gaustad er kommunestyrerepresentant og dermed også formell arbeidsgiver overfor rådmannen. At en arbeidsgiver offentlig går ut og trøster seg med at øverste adm. leder skal bli borte, er mildt sagt oppsiktsvekkende.

At han bruker «vi» er også søkt. Hvem er vi? Det er kommunestyrerepresentantene i Eide som vedtar politikken, ikke rådmannen. Kolbjørn Gaustad bør rette sine angrep mot ordfører og kommune og ikke mot rådmannen.

Vår rådmann blir en viktig bidragsyter for Eide kommune i prosessen fram mot 2020. Da fortjener han politikernes støtte og at vi i fellsskap får det beste ut av prosessen.Jeg håper vi slipper flere slike utsagn av denne typen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags