Arbeiderpartiet foreslår mer bompenger

Av
DEL

LeserbrevI et tilsvar til mitt leserinnlegg om bompenge-mafiaen i Arbeiderpartiet, prøver Erik Kursetgjerde (Ap) å gi skylde på Fremskrittspartiet. Kursetgjerde forsøker å få det til å se ut som om at regjeringen har hatt flertall siden 2013, men det var først fra 20. januar 2019 at regjeringen fikk flertall i Stortinget. Etter stortingsvalget i 2017 hadde opposisjonen på stortinget flertall, og de siste månedene før KrF ble med i regjeringen viste hvor stor makt arbeiderpartiet og opposisjonen hadde.

I sitt innlegg får Kursetgjerde frem at venstresiden og KrF forsøkte å få vedtatt utbedring av vegprising. Arbeiderpartiet løsning er altså å tvangs-innføre taksameter i hver persons private kjøretøy. Ikke bare vil dette føre til at de som bor i distriktene må betale dyrt for å i det hele tatt leve der, men det vil også ramme de som har aller minst i samfunnet. Fylkestingsrepresentanten fra Arbeiderpartiet får det til å se ut som samfunnet er avhengig av at folk betaler for noe som de fleste av oss er avhengig av for å få hverdagen til å gå rundt.

Dette er et skrekkeksempel på hvor galt det kan gå når Arbeiderpartiet og resten av venstresiden kommer til makta. Bare i arbeiderparti-styrte Oslo innfører Arbeiderpartiet nå 53 nye bomstasjoner, og dette i tillegg til de 20 som allerede finnes. Samtidig blir mange gater i Oslo enten stengt eller lagt om til enveiskjøring. Ikke nok med det, de skal også bruke 118 millioner av skattebetalernes penger på å feire at de har gjort alt dette. De som bor i Oslo kan ta buss, trikk, T-bane og tog som et alternativ til bil, men her i Møre & Romsdal er ikke det mulig. Folk her i distriktene har ikke tid til å vente på en buss som går en gang i timen hver gang vi skal på jobb, bringe og hente i barnehagen, på butikken, på foreldremøter, til legekontoret osv.

Hvis du virkelig vil at alle pengene dine skal forvaltes av staten, og at din rett som individ skal forsvinne, så for all del stem på Arbeiderpartiet. Men hvis du er enig i et samfunn uten bomstasjoner bør du bruke stemmeseddelen din på Fremskrittspartiet, som er det eneste partiet som arbeider for å fjerne bompengene.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags