Frigjøringsdagen 8. mai og den forestående 17. mai-feiringen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet er med blandet følelse jeg leser i Tidens Krav om en verdig markering av frigjøringsdagen i Kristiansund. For innimellom heder til de som falt i krig og som bidro til at vårt land igjen ble fritt, så står det, sitat: «Våre veteraner har slåss for at våre barn skal leve i trygghet og frihet.» Sitat slutt.

Er dette tilfelle i dagens Norge? Når vi ser hvilke tiltak politiet må iverksette for å trygge 17. mai-feiring for voksne og ikke minst, våre barn - så kan man si at den tryggheten våre veteraner slåss for, nå er skuslet bort. Gater blir sperret av, bevæpnet politi, som også har trent på å skyte ned droner, skal passe på at «ting og hendelser» og andre omskrivninger som f.eks «vill trafikk» ikke skal ramme folk som er ute og feirer 17. mai.

Men hvem er det som kan forårsake «ting, hendelser og vill trafikk»? Se, derom tier våre beskyttere - men vi vet alle at den tryggheten og friheten våre veteraner sloss for å gi oss, nå er borte for godt. Våre myndigheter har med vilje og viten sørget for at å sette landet i denne situasjonen.

Jeg vil ønske alle sammen en fin feiring, med fravær av ting, hendelser og vill trafikk på nasjonaldagen.

Erling Dragseth

Rensvik

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags