Tustna

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet har vært sommerstille på det politiske debattforumet, og jeg håper det heldigvis er på grunn av ferie- og agurktid. Og ikke fordi NordvestNytt tok for seg sosiale medier på lederplass tidlig i sommer. 

Jeg har hatt et trivelig styremøte i Tustna helselag hjemme hos meg, for å planlegge aktiviteten utover høsten. Og apropos media; det var uunngåelig å ikke komme innpå forsiden av Tidens Krav. Det som virkelig slår oss er at redaktør i avisa bruker hele forsiden på et innlegg fra Facebook.

Det andre som også slår oss er hvor lite vi kjenner igjen hjemplassen vår. Jeg håper virkelig Stine feiltolker, for at noen misunner henne at hun står på å driver kiosken har jeg/vi vanskelig for å skjønne. Det kan umulig være mange i så fall. og måtte i så fall være noen som har prøvd lite og intet.

Jeg er riktignok blåøyd, sikkert både naiv og troskyldig. Jeg synes Tustna og vi som bor her er tolerante, jeg opplever at det er stor takhøyde og at folk er hyggelige. Jeg skrev i en tidligere kommentar her noe om at jeg ikke tror alt en hører/ leser eller ser enten i sosiale medier eller andre medier er representativt. Vi kjenner oss ikke igjen. Vi kjenner ikke igjen hjemplassen vår. I det hele tatt. Leit at Stine har opplevd det sånn, men jeg tror og håper noe mistolkes, også. Misunnelse kan jeg ikke fatte. Heller tror jeg vi er glad for reisende, og vi har tilbudet.

Jeg vet jeg skulle holdt kjeft, at jeg vet lite, at jeg dessverre ikke har vært kunde eller hatt vane å bruke kiosken. Men jeg er glad i hjemplassen min, og mine sambygdinger. Tustna og Aure må være en av landets fineste kommuner, med naturen. Imarsundet, Aursundet. Sentralt beliggende mellom byen og Trondheim. Alle muligheter.

Steinar Tømmervåg

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags