Aure Rehabiliteringssenter

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Møre og Romsdal Parkinsonforenings årsmøte har vedtatt følgende uttalelse i forbindelse med Helse Møre og Romsdal sin vurdering om nedlegging av Aure Rehabiliteringssenter:

I Møre og Romsdal er det ingen andre muligheter for våre medlemmer til å få rehabilitering. Aure Rehabiliteringssenter har en viktig og nødvendig plass i behandlingen av parkinsonrammede i vårt fylke. Ved en eventuell nedleggelse vil fylket miste et godt fagmiljø som vil være vanskelig å bygge opp igjen senere.

All erfaring tilsier at fysisk aktivitet med riktige øvelser forbedrer livskvaliteten til en som har Parkinson. Det er utrolig viktig at logopedi kommer tidlig inn i behandlingen. Ergoterapi betyr også mye for å gjøre hverdagen enklere.

Aure Rehabiliteringssenter er et nødvendig tilbud til våre medlemmer. Dyktige fagfolk gir god opplæring og trening til nydiagnostiserte og viktig rehabilitering når sykdommen har vart noen år. Flere av våre medlemmer har fått god hjelp til å forebygge sykdommen og også større muligheter til fortsatt å være yrkesaktiv og kunne bo lenger hjemme som følge av dette tilbudet.

Møre og Romsdal Parkinsonforening krever at det nåværende tilbudet på Aure Rehabiliteringssenter blir opprettholdt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags