Valgets kvaler

Sykehuset i Kristiansund.

Sykehuset i Kristiansund.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSer i TK i dag den 14.09. at en person har et innlegg under «Delta i debatten» med overskrift Valget. Men uten underskrift. Det syns nå jeg er feigt da. Men, men det er mange av oss.

Der beskylder vedkommende Kristiansund for at valget var «splitt og hersk» og derfor kom ikke Venstres Pål Farstad inn på tinget. Det var et protestvalg vi byen hadde skal jeg si dere, alle Nordmøringer. Hvorfor skulle vi stemme på et parti som dropper det kjæreste vi har, nemlig sykehuset og går inn for operahus? Når vi ikke har sykehus, så kanskje vi blir for syke til og oppsøke Operaen. Hadde Venstre gått inn for å bevare sykehuset på Nordmøre, så har vi fått inn flere enn Farstad skal jeg si deg. Slik kommer vi i byen til og protestere ved kommunevalget også om to år, vist ikke politikerne kommer til sunn fornuft! Det heter så fint demokrati, men hvor mye det er igjen av det begynner jeg og lure på? De er valgt av folket, men hører ikke på oss!

Og da få de bare svi.

Geir Gerhard Gregersen, har et kjempeinnlegg i TK i dag. Håper han stiller liste om to år. Det er sånne folk Nordmøre trenger!

Les også: Fellessykehuset – er store sykehus mer effektive enn mindre sykehus? 

Så jeg ber politikerne på Nordmøre smi men jernet er varmt, dere kan vel brette opp ermene enda?

Jeg er med i en liten gruppe som kjemper for og bevare sykehuset oss på Nordmøre, skulle ønske at vi var mange flere. Facebookgjengen skulle så absolutt vært med utenom nettet også.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags