Den betente sykehussaken 

Av
DEL

LeserbrevTil statsråd Bent Høie:

Som du sikkert har fått med deg så er vi nordmøringer fly forbanna på ditt departements behandling av helse-Norge. Det har aldri vært mer uro i helse-Norge under Høyre og ditt styre. Vi på Nordmøre har vært tråkka på de siste åra så nå er det faktisk nok. Her kommer det til å bli kjempet til vi får beholde vårt sykehus som et fullverdig sykehus til siste åndedrag.

Det eneste riktige nå er å ta en timeout. Hvis det er noe godhet i din kropp så stopper du denne galskapen som dere har satt i gang. Nok er nok. Vi på Nordmøre kommer til å boikotte et nytt sykehus på Hjelset uansett. Jeg som Nordsjøarbeider er dypt bekymret for sikkerheten ved en større ulykke på Haltenbanken og den store avstanden det blir ved å legge ned sykehuset i Kristiansund. Jeg har vokst opp på Veiholmen, et lite fiskevær utenfor Smøla, og de som bor der ute er visst ikke medregnet som norske statsborgere etter ditt syn. Rekker vi ikke fram i tide så er det ikke så viktig for deg. Du sier jo at man må regne med at vi ikke rekker fram i tide.

Tenk deg godt om nå. Du skal ha et liv etter at du er ferdig på Stortinget også. Det må da være greit å bli husket som den personen som snudde i tide og ga hele Norge et helsetilbud som alle kan være stolte av?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags