Byboksen

Av
DEL

LeserbrevHei 75 åring i SMS-spalten.

Byboksen har nå hengelås kun utenfor arbeidstid. Den skal ellers i hovedsak være åpen. Pengebruken du påstår er kommunal er i hovedsak fylkeskommunale midler etter at Danmark har vist vei i denne interaktive måten å presentere prosjekter på til innbyggerne.
En representant fra EU kommer i neste uke opp fra Barcelona for å se på byens nye infrastruktur og hvordan boksen passer inn i denne. Kristiansund er (ikke på grunn av denne boksen alene, men infrastrukturen den er en del av) nominert til en innovasjonspris i EU fra European Institute of Public Administration. Dessverre kan byboksen heller ikke benyttes som pølsebod på Atlanten da kulturenheten skal bruke den på jobbmesse for å tiltrekke seg nye talenter.

Siden Carolines plass har fått nytt liv etter oppgraderingen (som ble finansiert av det samme fylkeskommunale spleiselaget) er kommunen veldig interessert i gode forslag til plassering av boksen når den ikke er på reise til skoler og messer. Forslag til nytt innhold vil vi også gjerne få tilbakemelding på.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags