Takk til de som støtter

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kristiansund Sanitetsforening vil takke alle som støtter opp under foreningens ulike aktiviteter.

Siden tidlig på 1970-tallet har sanitetsforeningen arrangert julemesse, så også i år. Det ble ekstra stas over årets julemesse da Knut Engdahl overrakte TKs julestjerne som takk for innsatsen. I talen påpekte han spesielt det viktige arbeidet sanitetsforeningen gjør lokalt.

Sanitetskvinnene har helt fra starten av vært en organisasjon som har vært til for andre. De har sett behov i samfunnet og handlet.

På denne måten har organisasjonen vært en pioner innen utvikling av helse- og sosialtjenester. Medlemmenes innsats favner derfor alle livsfaser – fra vugge til grav.

Fra og med 2013 til og med 2016 har Kristiansund Sanitetsforening bidratt med ca. kr 530 000 til ulike formål, nasjonalt og lokalt.

Nasjonalt, her nevnes: Div. fond, inkl. forsking på kvinners helse og livsvilkår. Veiledningssenter for pårørende til rusavhengige.

Min dag i dag som skal gi tilbud til barn som er i en vanskelig livssituasjon.

Lokalt, her nevnes: Krisesenteret, Frelsesarmeen, Gode verdier, Boreasparken v/Allanengen skole. Nytt lydanlegg i Kirkelandet kapell og bidrag til nytt orgel i samme kapell. Innkjøp av hjertestarter, tv, hvilestoler og bidrag til ulike trivselstiltak til sykehjemmene.

Dette har ikke vært mulig å gjennomføre uten støtte fra lokalbefolkningen.

Takk til hver og en av dere som trofast møter opp på julemesser, loppemarked, som kjøper fastelavnsris, maiblomst mm.

Takk til medlemmene, aktive så vel som støttemedlemmer og bedriftsmedlemmer

Kristiansund Sanitetsforening ønsker alle en fortsatt fin adventstid og fredelig jul.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags