Er det mulig å samle Nordmøre til en sterk region, om indre strid i Kristiansund fortsatt blåses opp til stadig større ballonger og overskrifter?

Av
DEL

LeserbrevÅ kalle sin egen kommune «DEN SISTE SOVJETSTAT» som lederen i Kristiansund Høyre gjør, gir avisene oppsiktsvekkende overskrifter, men er ikke mye tillitvekkende for naboene. Tvert imot, er det mulig å finne noe som avviser et sterkt demokratisk Nordmøre mer?

Høyre i Kristiansund har hatt ordfører og makt i Kristiansund i flere perioder og kan få det igjen, og hva kan nabokommunene forvente da? Utspill som dette og andre siste halvår, er ikke mye egnet til å fremme lysten til samarbeid på Nordmøre.

Da Sovjet kollapset etter 70 år gikk eliten bananas og ranet staten for alle verdier de kunne få tak i. Deretter fikk de Putin som beholder makten med AS Triks og Fix og angriper og tar land og verdier fra naboene.

Høyre sitter med regjeringsmakten og ønsker nå å ta penger fra pensjonsfondet for å betale for en sunket båt og andre «forsikringsutbetalinger», utenom reglene Stortinget satte nettopp for å unngå at noen kunne få tak i pengene til «egne» formål, som Oligarkene gjorde.

Vil de bruke pengene til det folkeflertallet trenger? Nei da, sykehus og andre helseinstitusjoner må redusere sine muligheter til å gi nødvendig helsehjelp, mens rådyre garasjer og alt annet som «uheldigvis» blir mye dyrere enn planlagt, kan tas fra «statens forsikringskasse» pensjonsfondet. Syke og eldre fra «allmuen», som ikke er del av eliten, får spare selv til det de trenger.

Er det mulig å samle Nordmøre til en sterk region, om indre strid i Kristiansund fortsatt blåses opp til stadig større ballonger og overskrifter?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags