Brannstasjon for alle?

Av
DEL

LeserbrevDet er veldig gledelig med nye politikere i bystyret som faktisk spør oss om prosessen og ber om dokumentasjon .

Deler av administrasjonen skal på død og liv plassere brannstasjon under Norsundbrua. Dette er for de aller aller fleste helt uforståelig, både sikkerhetsmessig, samfunnsmessig og i tillegg økonomisk. Mange har stilt oss spørsmålene:
- hvorfor stopper man ikke opp når Norges fremste eksperter sier Goma skole IKKE er egnet for brannstasjon ?
- hvorfor er det ikke en lokaliseringsdebatt når den økonomiske rammen må økes med 40 millioner for å få dratt prosjektet i gang ?
- hvorfor skal man bygge en brannstasjon til 152 millioner når den ikke oppfyller de krav som er satt av brukerne for å være rustet for fremtiden ?
- hvorfor skal man bygge i et boligfelt, i den trangeste delen av Gomalandet ?
- hvorfor ikke vurdere Ello når kommunen MINST sparer 52 millioner på å kjøpe der ?
- hvorfor sier brannsjefen at «Løkkemyra er den ultimate beliggenheten for en fremtidig brannstasjon i Kristiansund, og nå ikke «tør» å kommentere dette ?
- hva mener egentlig brannfolkene selv ? Vi vet at veldig mange er imot lokaliseringen på Goma.
- hvorfor er det slik at store deler av næringslivet kontakter oss og takker oss for at vi tør å si hva vi mener, men de tør ikke selv da kommunen er deres kunde. Hvorfor er det slik ?
- hvorfor vil ikke administrasjonen og brannsjefen møte oss for en diskusjon/forklaring på hvorfor vi «støyer» slik rundt denne saken? Skjuler de noe? Har de ingen motargumenter mot Norges fremste konsulenter på samfunnsberedskap ?

- hvorfor sier administrasjonen at vi ikke har kunnskap om hva brannstasjonen skal inneholde når vi har prosjektert en for kommunen allerede ??

Vi, Ziko Gruppen, må IKKE bygge brannstasjon. Den må bare ikke bygges på den dårligste tomten i Kristiansund !

Det blir spennende å se hva Kristiansunds politikere sier i bystyret den 14. 11 .19.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags