Alternativ til Bolgneset Næringsområde

Husøya. Bildemontasje.

Husøya. Bildemontasje. Foto:

Av
DEL

LeserbrevViser til leserinnlegget fra Finn Backer om planene til Kristiansund kommune på Bolgnesset og Kopparholmområdet.

Er fult ut enig i det som skrives i leserinnlegget og de argumenter og konsekvenser som framkommer. Risikoen for at dette kan bli et økonomisk sluk av fellesskapets penger er i høyeste grad reell. Et annet viktig poeng som Finn Backer beskriver er at sjøområdet har svell (dønning) fra havet og at det derfor ikke er aktuelt for tilkomst via sjø.

Minner om at Husøya Industriområde allerede ligger der og lokale næringsaktører kan om få år tilby over 300 dekar ledig areal. Etter at området er nedsprengt og planert er området regulert til næringsformål med dypvannskai.
I tillegg investeres det i disse dager i ny kommunal vei inn til området som betales av næringsaktørene på Husøya i et privat spleiselag på over 20 millioner kroner uten at dette koster kommunen ei eneste krone.
Kristiansund kommune har ved flere anledninger blitt invitert å benytte Husøya Næringspark som et reelt alternativ til næringsutvikling, men uten respons fra kommunalt hold.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags