KrF – et godt alternativ!

Av
DEL

LeserbrevVed siste kommunevalg var jeg i villrede hva jeg skulle stemme, for KrF stilte ikke liste i Halsa kommune. Denne gangen vil jeg gi min stemme til KrF. Det er flere grunner til dette. Her er tre gode grunner:

  1. Vi trenger et verdiparti som KrF. Norge er et samfunn med små forskjeller, tillit mellom folk og høy grad av trygghet. KrF vil ta vare på dette. KrF ønsker et samfunn bygd nedenfra – i et samspill mellom enkeltmennesket, familien, frivillig sektor, privat virksomhet og offentlig sektor. KrFs verdiforankring i kristne røtter og kulturarv gir trygghet. Et samfunn i forandring trenger forankring. 
  2. KrF vil ha et seniorvennlig samfunn der eldre blir brukt som ressurs, og der eldre får den omsorgen de har krav på. Å være tvisynt på denne måten er viktig etter hvert som det blir flere og flere eldre. KrF går inn for at sertifiseringa som livsstilssykehjem skal opprettholdes. Det viser at KrF satser på kvalitet. Det er også fint at KrF vil arbeide for at Heim kommune skal føre en god arbeidsgiverpolitikk og legge til rette for flest mulig heltidsstillinger.
  3. Heim KrF har en dyktig kandidat på førsteplass på lista. Knut Johan Singstad er 31 år, er bonde og har sittet i Hemne kommunestyre denne perioden. Han har ungdommelig pågangsmot og vil stå på for å gjennomføre programmet til Heim KrF. Han er en god lytter og har evnen til å sette seg inn i andres situasjon. Han kan uttrykke sine tanker på en klar og tydelig måte.

Gjør som meg, stem KrF ved dette valget!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags