Eivind Hasle og omtrentlighet

Av
DEL

MeningerEivind Hasle har funnet det formålstjenlig i Tidens Krav 23. okt. å kommentere mitt innlegg i Tidens Krav 17. okt. om det pågående klimahysteriet. Nå er ikke Eivind Hasle like flink til å svare på spørsmål fra meg, som han er til å gå til «angrep» på mine synspunkt. Men det får jeg bare ta til etterretning – snillismens tjenere er slik, har jeg merket meg. Hasle svarer ikke på konkrete spørsmål, som f.eks. hvor mange han mener Norge bør ta inn av asylsøkere/flyktninger og migranter. Men han mener at Norge må ta inn flere av disse menneskene?

Så til hans kommentar til mitt innlegg. Det er tydelig å se at Eivind Hasle har fått meg i «vrangstrupen» – for han har nok bare skumlest mitt innlegg og så forfattet sin kommentar til meg. For når han skriver, sitat: « ... etter å ha funne ein finsk meteorolog som åtvara mot den alarmistiske mediedekninga av klimaendringene ...» Sitat slutt, så er det tydelig at Hasle IKKE har fått med seg at denne «finske meteorologen» er sjefen for alle meteorologene i verden, i det at Petteri Taalas er generalsekretær i Verdens Meteorologi-organisasjon (WMO).

Men Petteri Taalas har sikkert ikke samme kunnskapen om klima og klimaendringer som Eivind Hasle, så jeg vil anmode Hasle om at han tar kontakt med Petteri Taalas og irettesetter denne «finske meteorologen» om at det er all grunn til klimahysteri og klimapanikk. Men det å prøve å få meg til å tro at mennesket kan styre klimaet – blir for meg det samme som å tro at man kan styre været ved å skru på viseren på et barometer.

Hva med jordens økende befolkning, som ødelegger naturen, fjerner skog, utrydder dyr og som stadig øker behovet for energi? Har Eivind Hasle noen løsning på dette?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags