I alvorlige situasjoner det viktig å samarbeide

Av
DEL

LeserbrevNår koronarviruset startet i Kina hadde vi aldri trodd at denne sykdommen skulle komme til Norge en dag. Men det har kommet, og det betyr at vi har ikke strategitenkinga som gjør at vi kan å lese framtiden. Krisen har stoppet økonomien, politikken til vår land og hele verden egentlig , det er helt forferdelige å si det, men det er sannheten likevel .
Hvis vi ser på verdenssituasjon i dag og prøver å få svar på hvorfor verden havner i en slik krise, må vi si at på grunn av politikk og makt. Det har vært sikkert vært mye bedre om alle verdens lederne kunne jobbet sammen før da problemet var bare i Kina.

Verden har blitt kjent med flere epidemier, som for eksempel svartedøden ( 1347-1351 ), omkom (75-200) millioner, influensa i Aspasia 1918 døde 50 millioner mennesker, asiatisk flue døde 2 millioner , Cholera sykdom (1852-1860), plague Justinian døde 25 millioner ...
Verden har opplevd slike sykdommer før, men hva er årsaken til at verden ikke samarbeidet fra starten av krisen? Prøvde å jobbe så hardt de kan for å hjelpe befolkning eller staten i Kina for å stoppe koronavirus-utviklingen? Det er på grunn av politiske årsaker!

De har jo samarbeidet med Kina på «kanskje», men det var bare kødd , i virkeligheten lot verdens ledere Kina være alene mot det farlige viruset.
Verdenes ledere bør stoppe og tenke seg om. De skulle ha brydd seg om folk i Kina. Det ikke så nødvendig å være enig med staten der, men det er faktisk oss mennesker det handler om.
Det handler også om at vi skal ta vare på hverandre. Det er viktig at man bryr seg om barn, kvinner, gamle mennesker, som blir syke eller dør på grunn av krig eller sykdommer, uansett hva slags religion, nasjonalitet, rase eller kjønn det er. Vi er alle mennesker og vi må stå sammen på et lag for ikke å komme i slike situasjoner i framtiden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags