Vi tror på Heim!

Av
DEL

LeserbrevÅrets kommune- og fylkestingsvalg kommer til å bli svært spennende. Spesielt spennende er det for oss i min hjemkommune. Det som i dag er Halsa, Hemne og Ven krets i Snillfjord, går fra 1. januar 2020 sammen til nye Heim kommune. Med sentrum på Kyrksæterøra, blir Heim en slagkraftig kommune med et allsidig næringsliv og stort potensial.

Vi i Heim Høyre tror på Heim som en helhet. Når vi nå går inn i en ny kommune er det viktig at vi skaper en felles identitet, og at vi jobber sammen med samme mål for øye; å gjøre Heim kommune bedre for hver dag.

For Høyre er det viktig at Heim kommune er en næringsvennlig kommune. Vi tror at et godt og allsidig næringsliv bidrar til vekst i kommunen vår, både økonomisk og befolkningsmessig. Derfor er Heim Høyre JA-partiet, som går til valg på å støtte spenstige og innovative næringsprosjekter i hele Heim. Vi mener at kommunen skal være en tilrettelegger for gode ideer og prosjekter, ikke en som begrenser.

For meg, som ungdomskandidat, er det viktig at Heim er en kommune ungdom ønsker å bli værende i, og en kommune ungdom vil flytte tilbake til etter endt utdanning. Høyre går til valg på å styrke den videregående skolen i kommunen vår, og vi ønsker å samarbeide med næringslivet for få et økt antall lærlingplasser. Dette tror vi er viktig for at ungdommen skal bli værende i Heim.

Heim Høyre har ei liste som favner bredt, med folk fra alle steder i kommunen. Vi har folk med ulike bakgrunner, sysler og interesser, samt at vi har folk i alle aldre med på lista.

Vi ser potensialet i nye Heim kommune, og tror at sammen er vi sterkere. For at Heim kommune skal lykkes, er det viktig at alle drar i samme retning. Vi må snakke kommunen vår opp og fram!

Heim Høyre skal være partiet som sier JA, ikke nei.

Vi er partiet som tror på Heim!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags